Kasia Orlow | Fotografie

Over Kasia Orlow - Emotie - Creativiteit - Authentiek -

Ik ben Kasia Orlow en mijn passie is het unieke en authentieke in mensen naar boven halen en benadrukken.

Enerzijds doe ik dat in mijn parttime baan als verpleegkundige. Door met gevoel en respect te handelen, openen mensen zich en laten ze stukje voor stukje meer hun kwetsbare en unieke kant zien.

Anderzijds pas ik dat toe bij mijn grootste passie: fotograferen. De juiste sfeer, de juiste toon, de juiste emotie en de juiste omgeving maken dat je je op je gemak voelt en daardoor jezelf kunt zijn. Dat maakt direct het unieke en authentieke in jou zichtbaar. Je mag er helemaal zijn. Heerlijk om dat dan ook vast te kunnen leggen. Dat is echt mijn passie!

Mijn creatieve kant uit zich vooral in het inventief en op maat inrichten van fotoshoots. Ieder mens is anders en komt op een andere manier tot zijn recht. Hierin spelen kleur, kleding, visagie en poses een belangrijke rol. Ik geniet ervan om – samen met jou - jouw persoonlijke setting te creeren.

Mijn specialiteiten zijn zwangerschap en newborn. Graag breng ik – naast de foto’s van de zwangere moeder en de moeder met de baby - het kwetsbare vader proces hier in beeld. De moeder die 9 maanden direct in verbinding staat met het kindje is als van nature verbonden en dat zie je op de foto. De vader is vaak nog wat onwennig, onzeker. Mijn streven is het om die kwetsbaarheid, die breekbaarheid samen met het kindje vast te leggen.

Ik kom van oorsprong uit Polen en heb een fantastische dochter. Ik ben dankbaar dat ik hier in Nederland mijn geluk gevonden heb en kan doen waar ik het meeste van houdt: fotograferen.

Kasia Orlow